8 binefaceri necunoscute ale sarutului

Bun pentru cuplu dar si pentru sanatate, un sarut detine cheile efectelor benefice care ne vor da motivatia de a l reproduce din ce in ce mai des .

Sarutul

1.Reducator de Stress, elibereaza ocytocina, un hormon care calmeaza ritmul cardiac,si scade tensiunea arteriala. Ceea ce explica efectul destresant imediat.Sentiment ce amplifica endorfina , hormonul bunastarii, ce se elibereaza de asemenea cand ne sarutam.

2.Sarutul face ca slabim. Pierdem cate 3 calori pe fiecare pupic. Imaginati va totusi pentru un sarut languros ,efortul fizic pe care il facem…

3.Este pozitiv pentru activarea imunitara. Sarutandu-va partenerul faceti schimb de microbi iar corpurile naostre reactioneaza cu un supradozaj de anticorpi ce ne ajuta sa ne pastram o sanatate fizica cotidiana.

4.Sarutul este cea mai buna tranzitie preliminara. Facem dragoste foarte rar fara cateva saruturi prealabile.

5. Sarutul suscita muschii fetei si ne ajuta contra ridurilor si contra imbatranirii premature a pielii fetei. Un french kiss va suscita activitatea musculara simultana a 12 muschi ai gurii.O Tehnica agreabila total gratuita pentru o reimprospatare si relaxare a fetei.

6.Benefic pentru dinti,supraproducerea salivei permite sa eliminam placa dentara si infraneaza formarea cariilor actionand ca un peeling natural. Evident nu inlocuieste spalatul pe dinti, totusi !!

7.Sarutul este un excelent anti durere. Victime ale unei migrene ? In loc de ingurgitarea unui anti inflamatoriu , sarutati-va partenerul… Endorfinele eliberate vor actiona strategi pentru a diminua durerea ? In orice caz , chair daca nu functioneaza, nici nu este dezagreabil sa incercati.

8. Sarutul reinforta Dragostea. Prin eliberare chimica de ocytocine, hormonul social cunoscut pentru refucerea stressului, reinforta de asemenea sentimentul de a fi indragostit. Cel mai bun motiv pentru a ii face sauturi prelungi partenerului…

Show Comments

Comments are closed.