5 motive sa alegi Thailanda

Thailanda este unul dintre cele mai exotice locuri din lume. Aici, turistii nu vor avea suficient timp sa se bucure de plajele sale divine, insulele pitoresti, numeroasele atractii culturale si contactul cu cultura locala – dar chiar si cateva zile de sedere le vor lasa o amintire de neuitat in suflet. Da, este departe, dar calatoria merita.

Motive bune pentru a vizita Thailanda

  • Este foarte ieftin

Preturile in Thailanda sunt destul de decente, putin mai mari pot fi costurile in hotelurile de pe plaja. Serviciile, mancarea, transportul public si zborurile interne sunt si ele accesibile turistului mediu. Doar biletul de avion acolo este mai scump, desi multe companii aeriene fac in mod regulat reduceri in acest sens.

  • Vreme mereu calda

In Thailanda, clima este de obicei tropicala – mult soare si multa umiditate. Sunt 3 anotimpuri: racoros (noiembrie – februarie), cald (martie – mai) si ploios (iunie – octombrie), dar ori de cate ori vor merge, turistii se vor bucura de soare si plaja, mai ales in zona centrala si de sud a tarii.

  • Oportunitati perfecte pentru scufundari

Cu o coasta de 2.000 de kilometri, ape putin adanci locuite de tot felul de creaturi marine, parcuri subacvatice si insule neexplorate, Thailanda este mediul preferat pentru destinatiile de scufundari. Si chiar daca turistii nu sunt scafandri profesionisti, curiozitatea lor va fi rasplatita cu generozitate. Pot lua lectii la preturi foarte accesibile si pot face tot felul de aventuri pe mare.

  • Bangkok

Capitala dinamica si vicioasa Bangkok nu poate fi ignorata. Chiar si doar cateva ore de plimbare prin orasul cosmopolit ii vor face pe turisti sa se indragosteasca de toate aspectele pozitive si negative ale acestuia.

Infrastructura perfect organizata, „trenul ceresc” de mare viteza, cursa cu taxiul pe apa, viata de noapte tentanta si mostenirea culturala fastuoasa sunt doar o mica parte din farmecul irezistibil al Bangkokului.

  • Mediu multicultural si populatie prietenoasa

Nu intamplator Thailanda este numita „Tara zambetelor”. Localnicii sunt intotdeauna optimisti, prietenosi cu fiecare strain si gata sa li se alature in obiceiurile lor. Si sunt atat de multe si atat de autentice. Aici turistii pot avea o intalnire cu triburile locale, unde pot cunoaste traditiile lor, invata secretele bucatariei si modului lor de viata – ospitalitate in orice si pretutindeni.

Close Comments

Comments are closed.