5 lucruri de care tin cont asistentii in alegerea de uniforme medicale

Alegerea de uniforme medicale purtate de doctori, chirurgi si asistenti se face tinand cont de anumite aspecte. Deoarece personalul medical se confrunta zi de zi cu situatii dificile si neprevazute, este important sa dispuna de confort, cel putin din acest punct de vedere.

Cei de la https://www.medifashion.ro se ocupa cu importul si distributia de uniforme medicale de cea mai inalta calitate, iar experienta de peste 10 ani in domeniu face ca brandul sa prezinte incredere. In oferta din magazinul online clientii regasesc produse de calitate la preturi atragatoare, din categorii, precum: uniforme, halate, bonete chirurgicale, dispozitive medicale, incaltaminte sau accesorii.

1. Uniforme medicale scumpe vs. uniforme medicale ieftine

Scump nu inseamna neaparat calitate, iar ieftin nu inseamna prost. Personalul medical trebuie sa se asigure ca face alegerea cea mai buna profitand de ofertele potrivite. Cumparaturile trebuie facute de la un brand care prezinta incredere si care are vechime pe piata. In oferta magazinului amintit anterior clientii vor regasi o multime de modele de uniforme confectionate din bumbac 100% la cele mai bune preturi.

2. Stil sau confort?

Un comerciant bun le va imbina pe cele doua. Un halat medical trebuie sa garanteze confortul intreaga zi, avand in vedere orele de lucru ale medicilor si asistentilor si efortul depus de acestia. Un halat inconfortabil, dar care arata bine, va face timpul petrecut in clinica si mai dificil.

3. Alb sau colorat

Anumite unitati medicale impun angajatilor sai ca uniforma sa fie alba. Cu toate astea, in ultima perioada acestea au devenit mai permisive cu privire la uniformele medicale colorate. Prin urmare, cei mai multi medici si asistenti se rezuma la preferintele personale in cazul in care nu li se impune nicio regula.

Uniforme medicale | bonete chirurgicale | MediFashion.ro

uniforme medicale

4. Halat lung sau scurt

Halatele scurte sunt potrivite mai ales pentru persoanele scunde. In acelasi timp, cele lungi sunt preferate de persoanele inalte sau de cele care se regasesc mult mai confortabile astfel.

5. Regular fit, slim sau large

A fi confortabil la locul de munca este tot ceea ce conteaza in acest domeniu. De aceea, medicii si asistentii medicali trebuie sa se asigure ca au parte de confort si ca uniforma arata bine atunci cand este imbracata. De aceea, alegerea privind forma halatului se face doar tinand cont de preferintele personale.

Close Comments

Comments are closed.