3 motive pentru care sa inchiriezi o cladire pe care nu o folosesti

Cei care se numara printre oamenii care la un moment dat au fost suficient de inspirati, incat sa faca o investitie intr-un imobil rezidential trebuie sa aiba in vedere inchirierea acestuia, pentru obtinerea unui venit lunar sigur. Pe termen lung, administrarea unei cladiri intregi reprezinta o sarcina destul de dificila, care ocupa mult timp, timp pe care oamenii de afaceri nu il au la la dispozitie, pentru ca sunt ocupati cu noi proiecte. In acest sens, apelarea la o firma de gestionare proprietati imobiliare este o idee excelenta! In randurile ce urmeaza, proprietarii de imobile pot citi despre principalele motive pentru care ar trebui sa-si inchirieze cladirile, in loc sa astepte momentul prielnic in care sa le vanda la un pret bun!

Incasarea unei chirii lunare

Pentru inceput, unul dintre principalele motive pentru care o cladire poate fi inchiriata este acela ca proprietarii pot obtine sume consistente din chiriile lunare. De exemplu, cei care detin un bloc residential pot oferi camine mai multor familii, in schimbul carora sa incaseze sume consistente. Este vorba despre o metoda eficienta prin care imobilele sa fie folosite, in loc sa fie lasate la voia intamplarii, pana cand ajung sa se devalorizeze.

Inchirierea, simpla si eficienta

Multi oameni considera ca a inchiria un imobil intreg reprezinta o responsabilitate complicata. Atunci cand dezvoltatorii decid insa sa colaboreze cu o firma de administrare imobile in Bucuresti, totul devine extrem de simplu. Reprezentantii imobilis.ro au capacitatea de a face totul, incepand de la realizarea textului de prezentare, realizarea fotografiilor apartamentelor, gasirea chiriasilor, dar si incasarea chiriilor lunar. Practic, proprietarii de imobile nu mai au nimic de facut, in afara de a se concentra pe viata de familie sau pe celelalte planuri de afacere pe care le au in desfasurare!

Gestionare proprietati imobiliare | administrare imobile in Bucuresti | imobilis.ro

gestionare proprietati imobiliare

Crearea unei comunitati pe termen lung

Nu in ultimul rand, un alt motiv pentru care inchirierea unui imobil reprezinta o idee buna este acela ca astfel, proprietarii cladirilor rezidentiale pot ajuta la conturarea unei comunitati sociale. Oamenii au nevoie de camine in care sa se simta acasa si unde sa aiba siguranta zilei de maine. Intr-un prezent in care achizitionarea unui apartament sau a unei case reprezinta o investitie pe care nu multi si-o permit, optarea pentru o chirie este varianta cea mai la indemana, indeosebi pentru tineri!

Show Comments

Comments are closed.