3 aspecte de care sa tii cont atunci cand achizitionezi laptopuri refurbished

Laptopurile reconditionate sunt, de regula, mult mai accesibile decat cele noi. De asemenea, un laptop reconditionat de inalta calitate nu arata si nici nu functioneaza diferit fata de un unul nou. De cele mai multe ori, aceste dispozitive electronice ajung sa fie reconditionate chiar de producatori, ceea ce inseamna ca reparatiile sunt realizate in parametri optimi, iar piesele folosite sunt originale, in cazul in care este nevoie de inlocuirea celor deteriorate.

Astfel, multe persoane aleg sa investeasca in laptopuri refurbished, datorita acestor doua avantaje: calitate superioara la pret excelent. Cu toate acestea, exista cateva aspecte pentru care toata lumea trebuie sa acorde o atentie sporita, astfel incat totul sa decurga perfect.

  1. Verificarea recenziilor inainte de achizitie

Majoritatea consumatorilor ofera un feedback onest atunci cand scriu recenzii online. Inainte de a cumpara un laptop reconditionat sau un dispozitiv folosit, este important ca achizitorul sa citeasca toate comentariile adresate produsului pe care vrea sa il cumpere, acordand mai multa atentie recenziilor privitoare la urmatoarele aspecte:

  • memoria RAM si viteza de procesare;

  • spatiul de stocare;

  • calitatea constructiei si experienta generala a utilizatorului;

  • calitatea reconditionarii si evaluarea exacta a calitatii.

  1. Garantia produsului

La fel ca in cazul produselor noi, si in cazul celor reconditionate trebuie sa se aplice o garantie. Din fericire, orice cumparator are posibilitatea de a se bucura de un astfel de beneficiu la It-Sh.ro, care ofera o garantie chiar si de 24 de luni.

Laptopuri refurbished | laptop ieftin | It-Sh.ro

Laptopuri refurbished

  1. Verificarea anului in care laptopul a fost lansat

Cei care sunt in cautarea unui laptop ieftin pe care sa il foloseasca in diverse scopuri trebuie sa acorde atentie si anului in care produsul a fost lansat. Pretul platit pentru un laptop care are 5 ani trebuie sa fie mai mic decat pentru unul care este mai de actualitate.

Achizitionarea unui laptop refurbished este una dintre variantele care capata tot mai multa notorietate in prezent, datorita pretului extrem de avantajos, dar si datorita faptului ca utilizatorul se poate bucura de o performanta ridicata, in functie de modelul ales, dar si in functie de specificatiile din dotare.

Close Comments

Comments are closed.